дом Общество Старши комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР-Шумен

Старши комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: ОДМВР-Шумен

Пред ръководния състав на ОДМВР – Шумен днес заместник-министър Венцислав Катинов обяви заповед на министъра на вътрешните работи, с която за директор се преназначава старши комисар Георги Гендов. това съобщиха от регионалния пресцентър на полицията.
„Благодарим на старши комисар Мишев за усърдната работа, за добрата организация преди и по време на изборите, за опазване на обществения ред и за осигуряване на спокойствието на жителите в областта. Изборът на Георги Гендов за директор на шуменската полиция е заради качествата, знанията и уменията, които притежава, и е доказал по време на службата си в МВР през годините“, каза зам.- министър Катинов пред състава.
С друга заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Владислав Мишев се преназначава на друга длъжност в МВР.
Старши комисар Георги Гендов работи в системата на МВР от 2007 година. Професионалната му дейност започва като инспектор в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към областната дирекция в Шумен. В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности, като от месец август 2020 година до момента е началник сектор на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ ОДМВР- Шумен. Награждаван е многократно за професионалната си дейност.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластната дирекция на полицията с нов директор?
Следваща статияХристо Иванов, ДБ: Няма да подкрепим предложения от ИТН кабинет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here