дом Общество Хора и улици: Зейнали дупки, недоволни шофьори и потрошени коли (снимки)

Хора и улици: Зейнали дупки, недоволни шофьори и потрошени коли (снимки)

2
ДЯЛ

Пораженията по шуменските улици след дъждовете и снеговете стават все по-големи. Броят на новите дупки се умножава всеки ден, а вече отворените стават все по-дълбоки и по-опасни. Ежедневно шуменци се оплакват в социалните мрежи, постват гневни статуси и снимки на огромни трапове. Някои от тях сполучливо определят уличните кратери, като „портали, водещи към друго измерение”.


Репортер на 24shumen.com направи кратка обиколка из града, видя и засне множество дълбоки и опасни дупки, които биха могли да станат причина за пътно транспортно произшествие.
Похвално е, че трапът-„страшилище“, който напука гумите на около десетина коли само за два дни, намиращ се на бул. „Симеон Велики” посока квартал „Тракия”, вече е запълнен с чакъл.

Дупката, преди запълването й с чакъл

Огромни кратери има и в квартал „Боян Българанов” в посока към квартал „Еверест”. Там цялата улица е надупчена като швейцарско сирене.


Състоянието на пътя по улица „Строител“ към жп гарата, също е плачевно. Има огромни дупки, които ако шофьорите не успеят да избегнат, непременно ще се озоват след това в  сервиз за ремонт на автомобила.


За коментар по проблема се свързахме с зам.-кметът по строителството и екология Боян Тодор, който заяви, че веднага след като се оправи времето, ще започнат ремонтните дейности, свързани с асфалтиране на улиците.


„В момента запълваме по-дълбоките дупки, но това, разбира се, е временно. Веднага щом се оправи времето ще ги асфалтираме”, заяви той.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлужители на „Съдебна охрана“ от Шумен потеглиха за втория национален протест в столицата
Следваща статияБизнесът в очакване на нови процедури за кандидатстване

2 КОМЕНТАРИ

  1. Докато ме променят закона, когато пуснеш гума, в дупка да е квалифицира Като опит за умишлено убийство, дупки вече няма да има и парите от данъците ще отиват по направление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here