дом Общество Хандбалният клуб „Шумен 61“ с благодарности към Фикрет Индже за подкрепата

Хандбалният клуб „Шумен 61“ с благодарности към Фикрет Индже за подкрепата

0
ДЯЛ

Кметът Любомир Христов и президентът на хандбалния клуб „Шумен 61“ Светлозар Начев се срещнаха днес с председателя на Надзорния съвет на „Алкомет“ АД и почетен гражданин на Шумен Фикрет Индже. На срещата присъстваха треньорът на шуменския тим Чавдар Чернев и хандбалистите Ивайло Костов и Теодор Добрев. Те показаха завоюваните трофеи през сезона, в който спечелиха купата на България и станаха шампиони на страната.
От свое име и от името на целия отбор президентът Светлозар Начев изказа благодарност към Фикрет Индже и „Алкомет“ АД за подкрепата, която компанията оказа на хандбалния клуб. Той подари на Фикрет Индже спечелените медали за първо място от турнира за купата на България и държавното първенство, в което шуменци триумфираха с шампионската титла.
Фикрет Индже благодари за жеста и поздрави хандбалистите и техния наставник за силното представяне през този сезон и постигнатите успехи. Той връчи на треньора на тима Чавдар Чернев парични премии за всеки един от състезателите в отбора.
Кметът Любомир Христов също изрази своята признателност към Фикрет Индже за подкрепата през годините за развитието на шуменския спорт и младите състезатели.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонцерти, забавления и спортни прояви за децата в Шумен през юни
Следваща статияМустафа Карадайъ в Шумен: ДПС има ясна програма за икономическо развитие на страната, за да имат децата ни достойно бъдеще в родината ни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here