дом Общество Ученици от Шумен гостуваха на Цветан Цветанов в парламента

Ученици от Шумен гостуваха на Цветан Цветанов в парламента

0
ДЯЛ

Ученици от Средно училище „Панайот Волов“ в Шумен бяха посрещнати от Цветан Цветанов в Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посрещна в Народното събрание 25 ученици от средно училище „Панайот Волов“, в град Шумен. Те посетиха парламента заедно с директора на училището и двама свои преподаватели по покана на народния представител от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров. На срещата присъстваха шуменски депутати от всички парламентарни групи, както и депутатът от ГЕРБ Галя Захариева.
Младежите учат в първата специализирана паралелка в България с профил „Защита на информацията и национална сигурност“, която е създадена през 2014 година. Сред дисциплините, залегнали в учебния план, са „Криминалистика и криминология“ и „Психология на престъпното поведение“.
Депутатите разговаряха с младите хора за подобряването на образователната система и им разясниха акценти от законодателната дейност. Цветан Цветанов изтъкна, че за ГЕРБ усъвършенстването на образователната система и инвестицията в младите хора е приоритет.
Бе проведена дискусия, свързана с националната сигурност и отбрана, противодействието на тероризма и мерките за превенция срещу използването на наркотични вещества от подрастващите.
Снимка: Пресцентър на ГЕРБ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДъщерята на пребития мъж в Шумен: Баща и син обезобразиха татко пред очите ми!
Следваща статияГладът е лош съветник: И солените глоби не могат да стреснат берачите на билки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here