дом Общество Улиците в Шумен отново се превърнаха в ледена пързалка

Улиците в Шумен отново се превърнаха в ледена пързалка

0
ДЯЛ
Снимка: ул. "Кр. Кючукова" №3

Десетки сигнали за улици „пързалки“ бяха подадени тази сутрин в редакцията на 24shumen.com. Шуменци заявяват, че пътните настилки не са обработени и има силно заледени участъци. Според тях, централните улици са почистени, но второстепенните са проблемни.


От Областно пътно управление съобщиха, че републиканските пътища са проходими при зимни условия. Трафикът в града е натоварен към 9.30 часа, засилено е движението по бул.”Симеон Велики”, а на кръстовището в близост до Лидъл има и неработещ светофар.
Отрицателни са тази сутрин температурите в цялата област. В Шумен живакът в момента сочи – 4 градуса, въпреки слънцето, което се е показало. Духа силен вятър.
Отново призоваваме водачите да шофират изключително внимателно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес прекъсват тока в село Драгоево
Следваща статияАрестуваха двама, превозвали в колите си общо 440 кг нарязан тютюн (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here