дом Общество Увеличават с 5% най-ниските заплати в МБАЛ-Шумен

Увеличават с 5% най-ниските заплати в МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ

С 5% ще се повишат най-ниските заплати на работещите в Мноопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в Шумен. Това каза за 24shumen.com директорът на лечебното заведение д-р Димитър Костов.
Повишението е заложено в подписания колективен трудов договор и влиза в сила със задана дата от 1 февруари.
Завишението важи за най-ниските трудови възнаграждения на лекари, медицински сестри и помощен персонал, които са синдикални членове.
Общата сума месечно е в размер на 40 хил. лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъветникът, съдил Валери Симеонов за дискриминация, „духна“ в чужбина
Следваща статияОбявиха конкурс за директори на Телевизия Шумен и ОП „Стопанска и охранителна дейност“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here