дом Общество Обявиха конкурс за директори на Телевизия Шумен и ОП „Стопанска и охранителна...

Обявиха конкурс за директори на Телевизия Шумен и ОП „Стопанска и охранителна дейност“

0
ДЯЛ

Конкурс за директор на Общинско предприятие „Общински медиен център“, по-известен като Телевизия Шумен, обяви днес кметството. Конкурс е обявен и за ръководител на Общинско предприятие „Стопанска и охранителна дейност“.
Изискванията към кандидатите са да имат образователна степен „Бакалавър“.
Бъдещият директор на Телевизия Шумен трябва да има над 5 години трудов стаж, а професионален опит в областта на електронните медии ще се счита за предимство.
За охранителното предприятие изискванията към кандидатите са да имат над 7 години трудов стаж и над 3 години управленски опит.
Кандидатите за двете позиции трябва да разработят и защитят Програма за развитие на предприятието за период от три години. Преминалите първия тур ще се явят на събеседване.
Документи за участие в конкурсите се приемат в стая 237 в Община Шумен до 15 февруари.
Договорите с новите директори ще се сключат за срок от 3 години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУвеличават с 5% най-ниските заплати в МБАЛ-Шумен
Следваща статияОстава облачно, но температурите тръгват нагоре

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here