дом Криминале Треви и храсти пламнаха на полигона в Марково, спасена е 2 000...

Треви и храсти пламнаха на полигона в Марково, спасена е 2 000 дка гора

0
ДЯЛ

В 17.13 часа в сряда, в дежурната част на РДПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в сухи треви и храсти на военния полигон в село Марково. Към мястото на произшествието е насочен противопожарен екип на РСПБЗН-Нови пазар. На място установили, че пламъците бил развит на голяма площ в пресечен терен. Силният вятър усложнил допълнително обстановката. На помощ в гасенето се включили трима души от Доброволното формирование в Каспичан. Огнеборци от Шумен се притекли на помощ. Пламъците са ликвидирани с помощта на 17 тона вода. Спасена от опожаряване е 2000 декара широколистна гора.
Малко след 22.20 часа екип на Шумен е реагирал на сигнал за пожар в сухи треви и храсти в Марково. На място станало ясно, че гори скрито огнище. На място е оставен да дежури екип.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългария излиза от третата вълна на COVID-19
Следваща статия„Чай за пушене“ в джоба и двама младежи в ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here