дом Криминале Тежки травми на главата и гръдния кош са причина за смъртта на...

Тежки травми на главата и гръдния кош са причина за смъртта на моториста във Велики Преслав

0
ДЯЛ
Снимка: Областна дирекция на МВР-Шумен

Тежки травми на гравата и гръдния кош са причина за смъртта на мотористта, който вчера катастрофира във Велики Преслав. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Шумен.
Припомняме, че трагичния пътен инцидент стана вчера около 14.10 часа в старопрестолния град на улица „Александър Стамболийски“.
При навлизане на лява крива, близо до кръстовище с ул.“ Отец Паисий“ водач на мотоциклет „Сузуки“ с шуменска регистрация се ударил в бордюр, напуснал пътното платно и се ударил в метален осветителен стълб.
В МБАЛ- Шумен в тежко състояние е откаран 27-годишният водач. Малко по-късно е починал в болничното заведени от тежки травми на глава и гръден кош.
По случая е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарникари вадиха жена от смачкана кола след катастрофа с пет автомобила в Шумен
Следваща статияД-р Петко Загорчев с престижно отличие от медицинската гилдия за 2020 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here