дом Криминале Пожарникари вадиха жена от смачкана кола след катастрофа с пет автомобила в...

Пожарникари вадиха жена от смачкана кола след катастрофа с пет автомобила в Шумен

0
ДЯЛ

Жена е била извадена от смачкана кола след катастрофа с пет автомобила в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
След преглед в болницата е установено, че жената няма травматични увреждания.
Инцидентът е станал вчера около 12.20 часа на бул. “Мадара“. Водач на лек автомобил “Ситроен С3“ с шуменска регистрация, при маневра за излизане от реда на паркиране в най-дясна лента, не пропуска движещия се, по път с предимство водач на, лек автомобил “Фолксваген Пасат“ с шуменска регистрация, и се ударят. След удара двата автомобила се изместват и се удрят в три паркирани автомобила- “Субару Имреза“, “Нисан Ноте“ и “Фолксваген Голф“. Нанесени са значителни материални щети.
Екип на РСПБЗН-Шумен е оказал съдействие за изваждане на 55-годишната жена, която управлявала “Ситроен”-а. Тя и 23-годишният водач на “Фолксваген”-а са откарани за преглед в МБАЛ-Шумен. Не са установени травматични увреждания. Двамата са правоспособни. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТазгодишното издание на IATI се провежда онлайн
Следваща статияТежки травми на главата и гръдния кош са причина за смъртта на моториста във Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here