дом Криминале Тарикат опита да вземе книжка с фалшива диплома

Тарикат опита да вземе книжка с фалшива диплома

1
ДЯЛ

Бързо производство е започнато срещу 29-годишен жител на село Дойранци след опит да ползва неистински документ- диплома за основно образование. След успешно положен изпит миналата седмица за шофьорска книжка, вчера сутринта А.Р. отишъл в сектор „Пътна полиция“- Шумен, да му бъде издадено свидетелство за управление на моторно превозно средство. На гишето представил свидетелство за завършено основно образование, със серия и номер, но истинността на документа била поставена под съмнение. Извършена била проверка, и станало ясно, че мъжът ползва и представя неистински официален документ. За извършено престъпление по чл. 316 ал. 1 от НК във вр. с 308 ал. 2 от НК е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян заби колата си в бетонно съоръжение и избяга, друг шофира без книжка
Следваща статияЕверестката „звезда“ Хопито задигна… врата на гараж

1 коментар

  1. Редакторе, хайде да уточним какъв неистински документ е представил въпросният дойранец – свидетелство за основно образование или диплома за средно образование?
    Документ като цитирания по-горе „диплома за основно образование“ – НЯМА!
    НЯМА и свидетелство за средно образование!
    Боравете точно с терминологията, касаеща документите, издавани в сферата на образованието!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here