дом Криминале Пиян заби колата си в бетонно съоръжение и избяга, друг шофира без...

Пиян заби колата си в бетонно съоръжение и избяга, друг шофира без книжка

0
ДЯЛ

43-годишен шуменец, който предизвикал пътен инцидент бил установен да шофира след употреба на алкохол. Малко преди 16:30 часа вчера в областната дирекция бил приет сигнал за блъснат и изоставен лек автомобил под моста за село Новосел. Автомобилът бил със запалени светлини и отворен от дясната страна прозорец. След получаване на сигнала на място бил пратен полицейски екип. Изяснено било, че водачът на лек автомобил Нисан „Примера“ с шуменска регистрация се ударил в бетонно съоръжение. Д.Д./43г./ от Шумен бил тестван с дрегер, който отчел 1,93 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е образувано бързо производство.
Бързо производство е започнато срещу 48-годишен жител на село Царев брод, който бил установен да шофира в срок на лишаването си от правото да управлява. Проверката била извършена от полицейски служители на Нови пазар около 17:45 часа на 29 март, а Б.И. управлявал лек автомобил Ауди А4 с шуменска регистрация. За престъпление по чл. 343 В ал. 1 от НК е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха и иззеха пушка, боеприпаси и патрони от частен дом в село Загориче
Следваща статияТарикат опита да вземе книжка с фалшива диплома

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here