дом Криминале С празничен флашмоб творци отбелязаха Деня на Шумен

С празничен флашмоб творци отбелязаха Деня на Шумен

0
ДЯЛ

С флашмоб творци от Шумен отбелязаха празника на града – 11 май. Точно в 18.00 часа на площада пред ДКТ „Васил Друмев“ писатели, музиканти и актьори изпълниха химна на Шумен „Оттука започва България“.

Сред участниците бе и авторът на текста на песента Антонин Горчев. В изпълнението се включиха представители на Градския духов оркестър „Михаил Биков“ с диригент Христо Атанасов, певци от смесен хор „Родни звуци“, поети от местното Дружество на писателите, актьори и членове на Сдружение „Клуб култура за Шумен“.

Организатор на проявата бе Сдружението „Клуб култура за Шумен“, което е наследник на Клуба на културните дейци в града.

На карамфил разстояние, с приповдигнато настроение и само броени часове, след като бяха разрешени културни прояви на открито творците поздравиха шуменци за празника.
Точката на тазгодишният Ден на Шумен ще бъде поставена в 21.30 часа с тържествена заря.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна реконструкцията на Центъра за върхови постижения към ШУ
Следваща статияРазрешиха колективните спортове за аматьори на открито

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here