дом Общество Със спортни прояви студентите ще отбележат празника си в ШУ

Със спортни прояви студентите ще отбележат празника си в ШУ

0
ДЯЛ

По случай студентския празник – 8 декември в ШУ „Епископ Константин Преславски“ ще се проведат множество спортни прояви.
Състезанието по баскетбол 3Х3 за купа „Наташа Цветкова” започва днес.
Утре – 30 ноември ще бъде състезанието по волейбол. Могат да участват отбори от жени и мъже, по четирима състезатели. Те трябва да се запишат от 8.30 до 8.45 часа във физкултурния салон на Корпус 2. Началото е в 8.45 часа.
Демонстрации по бойни изкуства ще има на 5 декември от 11.00 часа във физкултурния салон на Корпус 1.
Два турнира – по тенис на маса и по бадминтон, ще има на 6 декември. Записването е в същия ден от 13.30 часа във физкултурния салон на Корпус 2. В състезанието по тенис на маса турнирите са индивидуални – жени и мъже и започват в 14.00 часа. В състезанието по бадминтон ще участват отбори – смесени двойки. То ще започне в 16.45 часа.
Спортните прояви са организирани от студентският съвет и катедра „Теория и методика на физическото възпитание и спорт” в Педагогическия факултет на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаплив за полицаи в Шумен: 98 души в битка за 21 вакантни длъжности (обновена)
Следваща статияДепутатите вдигнаха майчинските за втората година само с 40 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here