дом Общество Съветници алармират: Заради лош тротоар пешеходци вървят редом с колите по ул....

Съветници алармират: Заради лош тротоар пешеходци вървят редом с колите по ул. „Петра”

0
ДЯЛ

Критично е състоянието на тротоарните настилки по ул. „Петра” в Шумен, заради което се налага пешеходците да вървят по плътното платно, редом с автомобилите, което не е безопасно. Този проблем поставят в питане до кмета на Шумен двама общински съветници – Лили Петрова и Веселин Пенчев. С подписка от 5 страници, живущи в този район, молят за рехабилитация и ремонт на тротоарите. С полагане на подписи те искат да бъдат взети мерки своевременно.

„Въпреки, че движението е еднопосочно, не е безопасно придвижването редом с автомобилите да става на педя разстояние. По улицата ежедневно преминават хора, живеещи в пресечни отсечки на упоменатата, които също страдат от липсата или влошеното състояние на тротоара по нея”, пишат съветниците от БСП.
Те отправят следните въпроси към кмета Любомир Христов:
Запозната ли е Общинска администрация със състоянието на тротоарната настилка по посочената улица?
Ще бъдат ли взети мерки за рехабилитиране на тротоарите по ул. „Петра“ и ако отговорът е „да“ в какъв срок?
Двамата съветници прилагат към питането и подписка от 5 страници, както и снимков материал, илюстриращ влошеното състояние на тротоарната настилка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБюлент Хасанов води евролистата на ДОСТ
Следваща статияС образователни инициативи РИОСВ-Шумен ще отбележи Деня на Земята

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here