дом Политика Бюлент Хасанов води евролистата на ДОСТ

Бюлент Хасанов води евролистата на ДОСТ

0
ДЯЛ

Бюлент Хасанов – областният председател на ДОСТ в Русе е водач на листата с кандидати за депутати в Европейския парламент. Партията се регистрирана в ЦИК за евроизборите преди 10 дни, но днес станаха ясни имената на кандидатите й.
Областният председател Бюлент Хасанов е завършил завършил финанси във Великобритания, работил 5 години като вътрешен одитор в голяма ИТ компания на Острова, след което се завръща в България, създава семейство и продължава кариерата си.
На второ място в листата е поставен младежкият лидер на партията Танер Алимолла, а на трета e Нуршен Адалъ – внучка на бореца за равноправие и свобода Нури Тургут Адалъ, наричан още „българският Нелсън Мандела“.
Ферид Садъков, Николай Тодоров, Хасан Хасанов и Фатма Паша са следващите имена в евролистата на ДОСТ.
Снимка: Фейсук, личен профил на Бюлент Хасанов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалки лазарки гостуваха на кмета Ешреф Реджеб
Следваща статияСъветници алармират: Заради лош тротоар пешеходци вървят редом с колите по ул. „Петра”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here