дом Общество Собствениците на фитнеси протестираха в Шумен

Собствениците на фитнеси протестираха в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Собствениците на фитнес зали и инструктори излязоха на протест пред Областна администрация днес в 15.00 часа. Недоволните поискаха да отворят залите за спорт още в понеделник. „Ние не може да понесем трето затваряне. Не искаме помощи от държавата. Искаме да работим. Спазваме всички наложени противоепидемични мерки. Готови сме да изпълним и допълнителни условия. Може да работим и на 20% от капацитета си, да променим графиците, да пускаме в залата до 5-6 трениращи. Не желаем да бъдем затваряни за трети път“, категорични бяха собствениците на фитнес зали в Шумен и подчертаха, че спортът е здраве и няма хора, които са се разболели от посещение във фитнеса. Недоволните дадоха за пример градове като Благоевград, Варна и др., където след настояване на бранша залите за фитнес бяха отворени.

С протестиращите разговаря областният управител проф. Стефан Желев. Той обясни на недоволните, че не е против исканията им, но няма как еднолично да отмени решението на Областния кризисен щаб. Двете страни се разбраха в понеделник собствениците на фитнеси да депозират искането си до щаба в Областна администрация, а проф. Желев да запознае комисията с предложението на недоволните.
Протестът на собствениците на фитнес зали бе подкрепен и от инструктори по танци, които също поискаха да възобновят дейността си преди крайния срок на наложените ограничения – 31 март.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Върбица инж. Мердин Байрям: Истината е винаги само една!
Следваща статияЕкоинспекцията провери по сигнал района на сметището в „Дивдядово“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here