дом Бизнес След 30 години ремонтират отсечка от пътя Крива река-Лиси връх

След 30 години ремонтират отсечка от пътя Крива река-Лиси връх

0
ДЯЛ
Снимка: Община Никола Козлево

След 30 години най-компрометираната отсечка от пътя Крива река-Лиси връх ще бъде ремонтирана. Това стана възможно, след като трасето премина в собственост на Община Никола Козлево.
Дейностите са на стойност 243 000 лева с ДДС.
Участъкът, които ще бъде ремонтиран е с дължина 600 метра. Настилката е разбита и отсечката е осеяна с големи дупки.
След обществена поръчка е избран изпълнител на ремонта. Дейностите ще започнат през пролетта. Предвижда се фрезоване на стария асфалт полагане на нов носещ пласт, както и два слоя асфалт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатягат противоепидемичните мерки в търговските обекти в община Шумен
Следваща статияУвеличават заплатите на кметовете в община Каспичан с 10%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here