дом Общество След усложнение от COVID-19 почина борецът Николай Щерев

След усложнение от COVID-19 почина борецът Николай Щерев

0
ДЯЛ

Бившият национал по борба Николай Щерев, син на легендата в този спорт Симеон Щерев, е починал около 03.00 часа тази нощ.Тъжната вест бе оповестена от президента на клуба по борба „Левски“ олимпийският шампион Александър Томов.
Припомняме, че преди седмици Щерев влезе в болница в тежко състояние. Тогава бащата на бореца сподели пред медиите, че синът му е почувствал неразположение, но е продължил да тренира усилено и е подценил ситуацията.
Симеон Щерев и жена му Мария също се оказаха заразени, но те нямаха особено тежки симптоми и вече са здрави. Синът им, обаче, бе поставен в изкуствена кома скоро след като влезе в болница.
Николай Щерев беше на 33 години. Той е носител на Златния пояс „Дан Колов“ през 2011 година.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПремиерът Борисов: Ще е грешка да не обърнем внимание на социалните искания на протестиращите
Следваща статияБСП внася вот на недоверие за корупция

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here