дом Общество Само една дама в Общинския съвет в Никола Козлево

Само една дама в Общинския съвет в Никола Козлево

0
ДЯЛ

Три партии влизат в състава на Общинския съвет в Никола Козлево. Осем са общинските съветници от ГЕРБ, четири от ДПС. С един представител в колективния орган на управление е БСП – съветникът от миналия ОБС Галин Георгиев.
Местните законодатели от ГЕРБ са излъчени без преференции, докато двама от ДПС са влезли в ОбС благодарение на мажоритарен вот, научи 24shumen.com от свои информатори. По техните думи при фактът, че управляващата партия има мнозинство слага край на скандалите и противоречията, характерни за миналия мандат.
Красимира Райкова /ГЕРБ/ е единствената дама в местния парламент. Тя е учителка в Средното училище в село Пет могили.
11 са новите общински съветници.
Предстои областният управител на Шумен да свика тържествена сесия, когато ще положат клетва 13-те съветници и ще бъде избран председател на ОбС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха графика на мобилните пунктове за предаване на опасни битови отпадъци
Следваща статияОблаци и дъжд в последния ден на октомври

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here