дом Общество Обявиха графика на мобилните пунктове за предаване на опасни битови отпадъци

Обявиха графика на мобилните пунктове за предаване на опасни битови отпадъци

0
ДЯЛ

Обявиха графиците на мобилните пунктове за опасни отпадъци през ноември. Това съобщиха от Община Шумен.
На 1 и 14 ноември опасни отпадъци могат да предават жителите на квартал „Тракия“. От 9 до 12 часа мобилният пенкт ще бъде на кръстовището между улиците „Дедеагач“ и „Странджа“, а от 13 до 16 часа на паркинга между улиците „Странджа“ и „Сакар“.
На 4, 8, 15, 21 ноември мобилният пункт ще е в квартал „Добруджа“. От 9 до 12 часа автомобилът ще е на булевард „Мадара“ на паркинга на магазин „Булмаг“, а от 13 до 16 часа до „Сити център“ на улица „Преслав“.
На 5, 22, 28 ноември мобилният пункт ще е в квартал „Боян Българанов“. От 0 до 12 часа автомобилът ще е до контейнера за стари дрехи до училище „Трайко Симеонов“, а от 13 до 15.45 часа в двора на бившето Пето основно училище.
На 6, 25 ноември опасни отпадъци от бита могат да предават жителите на квартал „Еверест“ От 9 до 12 часа мобилният пункт ще бъде на кръстовището между улиците „Ген Скобелев“ и „Марица“, а от 13 до 15.45 часа на улица „Северна“ до борсата.
На 7, 13, 18, 26 ноември мобилният пункт ще бъде в централната част на Шумен. От 9 до 12 часа на площад „Възраждане“ до читалище „Добри Войников“, а от 13 до 16 часа на паркинга зад Община Шумен.
На 19 и 29 ноември опасни битови отпадъци ще могат да предават жителите на квартал „Дивдядово“. От 9 до 15.30 часа автомобилът ще бъде до хорището.
График за мобилните пунктове е изготвен и за селата в община Шумен. Графиците са публикувани на началната страница на сайта на Община Шумен в банера „Разделно събиране на отпадъци“ – секция „Общински център за събиране на опасни отпадъци“.
В същата секция е качен и пълният списък на разрешените опасни битови отпадъци, които могат да се предават на площадката за събиране и съхраняване на опасни отпадъци, както и работното време на площадката през зимните месеци.
Тя се намира в посока към изхода от Шумен, последната отбивка вляво на бул. „Симеон Велики“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен изгради първия детски фитнес на открито
Следваща статияСамо една дама в Общинския съвет в Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here