дом Общество Ръст на търсещите надежда в билетите от лотария, бум на печалбите в...

Ръст на търсещите надежда в билетите от лотария, бум на печалбите в Шумен

0
ДЯЛ

Ръст на хората в област Шумен, които търсят надежда в билетите от Националната лотария. С това може да се обясни бумът на спечелилите големи суми през последните седмици в областния град.
24-годишната Анета Русева от Шумен е поредната щастливка, която „удари“ 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“ на Националната лотария.
„Чувството е неописуемо. Пожелавам на всеки да го изпита. Спечелената сума ще инвестирам в образованието си, ще следвам туризъм“, споделя безработната Анета.
По думите й винаги на празници и на рождения си ден си купува лотариен билет. Така направила и последния път, който се увенчал с успех, въпреки, че билетите на обекта били само четири.
„Моето семейство не вярва на Националната лотария и аз сега им доказах, че наистина има големи печалби и това е съвсем реално“, твърди Анета.
Тя получи своя чек в предаването на Националната лотария на 12 май, когато още един шуменец – Мирослав Малчев си тръгна със сумата от 50 000 лева.
Честито на печелившите, а на скептиците и невярващите заявяваме категорично–това не е рекламен материал и редакцията не получава нито една стотинка от Националната лотария.
Изборът дали да харчите пари за билетчета или не е изцяло ваш!
Снимка: Кадър от предаването „Национална лотария“ по Нова тв
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия800 грама тютюн без бандерол иззеха от дом във Велики Преслав
Следваща статия„Монах Велико“ остава в ареста (снимки и видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here