дом Общество Родители, пазете елхата от огън, не оставяйте децата си сами вкъщи!

Родители, пазете елхата от огън, не оставяйте децата си сами вкъщи!

0
ДЯЛ

Когато избирате място за елхата, поставете я далеч от пердетата и други горими материали. Ако използвате електрическа украса проверете добре техническото й състояние и изправността на електрическото захранване. Отстранете складираните горими вещи и хартии от балкона – те са опасни при попадане на фойерверки и сигнални ракети върху тях. Същото важи и за съдове с бензин, спирт и други леснозапалими течности, особено ако не са добре затворени.
Погрижете се за изправността на готварските и отоплителните уреди!
Проверете изправността на електрическата и газовата инсталации!
Не отрупвайте елхата с хартиени гирлянди и памук!
Не оставяйте елхата със запалени бенгалски огньове без наблюдение!
Не хвърляйте безразборно фойерверки и бенгалски огън !
Не оставяйте включени домакински уреди продължително време без наблюдение!
Не разрешавайте на малките деца да си играят с кибрит, бенгалски огън, сигнални ракети и фойерверки. На по-големите деца разяснете какви са опасностите при тяхното използване!
Не оставяйте децата сами в къщи!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБъдни вечер е! Подреждаме богата трапеза за плодородна година
Следваща статияМомчетата от баскетболния клуб „Шумен“ заеха второ място за сезона

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here