дом Криминале Ремонтни дейности са най-вероятната причина за пожара в двора на МБАЛ-Шумен

Ремонтни дейности са най-вероятната причина за пожара в двора на МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Красимир Симеонов

Ремонтни дейности, в стара постройка в двора на Многопрофилната болница в Шумен, се най-вероятната причина за пожара в сградата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Няма пострадали хора.
Сигналът за инцидента е подаден малко след 11.00 часа. На място са изпратени четири противопожарни автомобила.
Както 24shumen.com вече информира в обедните часове горя стара сграда в района на областната болница. Пламъците унищожиха покрива на постройката.
Причините за пожара са в процес на изясняване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългаро-турската камара дари над 16 000 предпазни маски на медици и служители на първа линия в Шуменско
Следваща статияОбластният управител върна за ново обсъждане увеличението на заплатите на селските кметове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here