дом Криминале Разпилени колбаси затрудняват движението на АМ „Хемус“

Разпилени колбаси затрудняват движението на АМ „Хемус“

0
ДЯЛ

Камион разпиля товара си от колбаси и затрудни движение по АМ „Хемус” в платното в посока Варна край село Слънчево.
Месните продукти са изпаднали при пътен инцидент – катастрофа между лек автомобил и микробус при отбивката за село Слънчево. Пострадал е 28-годишният шофьор на лекия автомобил, който е застигнал и е блъснал в задната част микробуса.
Сигналът за инцидента е получен в 07.55 часа. 28-годишният водач на лекия автомобил е отведен в болница за преглед, като е бил контактен и в съзнание, но все още се изяснява дали е получил сериозни травми.
Временно движението сe осъществява само в аварийната лента. Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на „Пътна полиция“, съобщиха от АПИ.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъветниците казаха „не“ на винетките до „Мътница“ и „Макак“
Следваща статияПри опит за регистрация: Спипаха кола с „пипната“ рама

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here