дом Общество Работещите в „Автомагистрали – Черно море” на протест в центъра на Шумен

Работещите в „Автомагистрали – Черно море” на протест в центъра на Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Работници и служители на „Автомагистрали – Черно море” излязоха на втори протест днес пред сградата на Областна администрация-Шумен. Проведена бе и среща с областния управител Валентин Александров. До края на работната седмица се очаква развитие за решаване на проблемите в дружеството.
Припомняме, че до днешният протест се стигна, след като първият, проведен на 13 август на четири места в страната – пред Министерския съвет, на пътен възел „Белокопитово” на Автомагистрала „Хемус”, км 165 на Автомагистрала „Тракия” и в Русе, не доведе до изпълнение на исканията им. От „Автомагистрали – Черно море” настояват да получат забавените с месеци средства за ремонта на автомагистрала „Тракия”. Общото задължение за обекта от страна на възложителя е в размер на 36 877 662 лв. с ДДС.

Снимка: 24shumen.com

Липсата на средства пречи на фирмата да работи – имa прeдупрeждeниe зa cпирaнe нa тoкa и мобилните услуги, спрени са газът, доставките на битум и дизелово гориво. Има забавяне на заплатите и принудително спиране на работата във всички звена, поради липса на материали.
Протестните действия ще продължат на 20 август, петък от 10.30 до 14.00 часа на три места:
– Автомагистрала „Хемус” – Пътен възел „Белокопитово”;
– Бургас – кръговото кръстовище между бул. „Транспортна”, път Е773, ул. „Проф. Яким Якимов” и бул. „Стефан Стамболов” на входно-изходната артерия на града от/за София;
– Русе – кръстовището до магазин „Джъмбо”.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕдин нов училищен автобус от МОН за Шуменска област
Следваща статияЗагасиха пламнали отпадъци край Нови пазар с 24 000 литра вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here