дом Общество Стотици протестиращи на пътен възел Белокопитово, искат си заплатите (снимки)

Стотици протестиращи на пътен възел Белокопитово, искат си заплатите (снимки)

0
ДЯЛ
Снимка: Архив.

Стотици служители и работници на „Автомагистрали Черно море“ АД-Шумен блокираха движението на пътен възел Белокопитово. Протестът започна в 10.30 часа днес и ще продължи до 14.00 часа.
Недоволните развяват български знамена и плакати, с което настояват да си получат забавените с месеци суми за вече положен труд.
В декларацията на синдикалната организация на КНСБ при „Автомагистрали Черно море” за протестните действия, се уточнява, че днешните действия нямат политически характер, а се борят единствено за правото си на труд и заплащане.

Снимка: 24shumen.com

Във връзка с блокадата на пътния възел, движението на АМ „Хемус“ е временно променено.
Водачите на автомобили, които пътуват по пътя Варна – София ще бъдат пренасочвани от екипи на пътна полиция през етапна връзка, Шумен – Велики Преслав и Търговище. В обратния ред София – Варна е създадена организация от ОДМВР-Търговище, като движението ще бъде насочено през Велики Преслав и Шумен. Пътуващите по направление Русе – Варна ще имат обходен маршрут през село Струйно, село Длъжко и Хитрино.

Снимка: 24shumen.com

От ОДМВР-Шумен молят водачите да спазват указанията на екипите на пътна полиция. Възможно е да на места да се образуват колони, не предприемайте рисковани маневри и изпреварвания, за да няма инциденти на пътя. На помощ на екипите на пътната полиция в Шумен са екипи на БГ ТОЛ-Варна и ТД“ Автомобилна администрация“–Варна.
Протестиращи блокираха и автомагистрала „Тракия”, бензиностанция ОМВ на км 165, дясно платно, кръстовището на магазин „Джъмбо“ на пътя Русе -Варна. Недоволни има и пред Министерския съвет на ул. „Дондуков“ в столицата.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВърнаха 1 960 лева на две жени, измамени от „ало“ мафията
Следваща статияПротестът на пътен възел Белокопитово приключи, пускат движението

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here