дом Общество Православният храм в Каспичан се нуждае от средства за иконостас, организират благотворителна...

Православният храм в Каспичан се нуждае от средства за иконостас, организират благотворителна вечер

0
ДЯЛ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Църковното настоятелство на Православен храм „Св. Пантелеймон и Св. Седмочисленици” в Каспичан ще проведе благотворителна вечер на 8 септември за набиране на средства за изработката на иконостас на храма.
Всеки, който желае може да направи дарение по банковата сметка на църковното настоятелство:
„Банка ДСК” BG48STSA93000008240346
или да закупи куверт за благотворителната вечер на стойност 50 лв. от книжарницата в Каспичан, както и чрез отец Андрей Стефанов на телефон 0899 874271.

Стойността на иконостаса възлиза на 80 хил.лв., като 20 хил.лв. от тях бяха осигурени от проведения през 2016 г. благотворителен концерт.
Датата за благотворителното събитие не е случайно избрана. Кампания за набирането на средства стартира на 15 август – Голяма Богородица и ще завърши с благотворителна вечер, която ще се състои в петък на 8 септември от 19 часа в механа „Канцлера” в град Каспичан – в деня на Малка Богородица.
Специален гост на събитието ще бъде Илия Луков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИвайло Камаджиев: Нека отдадем заслужена почит на всички самоотвержени и смели наши предшественици, отдали живота си в името на обединена България
Следваща статияВижте къде спират тока днес и утре

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here