дом Общество Вижте къде спират тока днес и утре

Вижте къде спират тока днес и утре

0
ДЯЛ

Днес, 7 септември, от 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар – овощните градини източно от града, захранени от МТП „Варненско шосе“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 09.30 ч. и от 15.30 ч. до 16.00 ч. в районите на селата Енево, Стан и Зайчино ореше.
На същата дата от 08.00 ч. до 12.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването на шуменската улица „Странджа“.
От 08.00 ч. до 17.00 ч., ток няма да има и в района на село Методиево – ул. „Г. Димитров“, ул. „Дружба“, ул. „И. Вазов“, ул. „Козлодуй“, ул. „Мир“, ул. „Охрид“, ул. „Рила“, ул. „Цар Симеон“, ул. „Чавдар“, ул. „Явор“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 09.00 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Иваново и Методиево.

В петъчния ден, от 09.00 ч. до 17.00 ч., електрозахранването ще бъде спряно в района на Шумен: ул. „Цветан Зангов“ от №16 до №30; фирмите и района около тях: „Полипринт“ ЕООД, „МАЙ“ ООД, „ТОНИ“ ЕООД, „МОБИЛТЕЛ“ ЕАД, „ЕКОМАКС“ ООД, „ДЕТЕКС“ ООД, „МЕТАРЕКС“ ООД, „ДЕНИ ТУР ОСМАР“ ООД, „РАЙФЕН“ ООД, „СТАВРОПУЛО“ ЕООД.
От 14:00 ч. до 17:00 ч., ток няма да има и в кв. „Боян Българанов“; кв. „Еверест“; района около Болницата, пл. „Раковски“, Новата и Старата Поликлиника, пл. „Оборище“, бившия „Тежък полк“, „Куршун чешма“, бившата „Военна болница“, „Гръцкия блок“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПравославният храм в Каспичан се нуждае от средства за иконостас, организират благотворителна вечер
Следваща статияНова спортна площадка ще градят в Загориче

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here