дом Общество По изискване на ЕС: Всеки автомобил с нови системи за сигурност

По изискване на ЕС: Всеки автомобил с нови системи за сигурност

0
ДЯЛ

Нови системи за сигурност във всяка кола, според изискванията на евросъюза, които ще бъдат въведени от 2021 година, посочва NOVA. Автомобилите ще трябва задължително да разполагат с над 10 допълнителни екстри, които ще гарантират човешкия живот.
Поскъпването е сигурно. Няма как да определим колко точно, но пък по-високата цена върви с по-голямата сигурност на пътя.
Прогнозите на Европейската комисия са, че в резултат на изискванията в следващите 10 години ще бъдат спасени над 7 хиляди живота и предотвратени почти 40 хиляди сериозни травми. Всеки нов автомобил ще трябва задължително да има камера за задно виждане с парктроник, система за разпознаване на умората в шофьора, автоматика за аварийно спиране при повреда и усъвършенствани колани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМинистър Нанков: До 2 години шуменци ще имат пречиствателна станция за питейна вода
Следваща статияМагистрала „Хемус“ ще бъде готова до 2024 година