дом Криминале Пожарите през уикенда: Горя манджа, огнеборците гасиха навес и сухи треви

Пожарите през уикенда: Горя манджа, огнеборците гасиха навес и сухи треви

0
ДЯЛ

В съботния ден в 17.47 часа бил приет сигнал за пожар в село Ветрище. На място бил пратен противопожарен екип, който погасил пламъците в царевичак с помощта на 3000 л. вода. Пожарът, който е без материални загуби е предизвикан след небрежност при боравене с открит огън.
В 20.02 часа пък бил приет сигнал за пожар в апартамент на ул.“Алеко Константинов“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип. Установено било, че в кухня на първо етаж е загоряла храна поради неправилно ползване на нагревателен уред. Пожарът е без загуби.
В неделя в 15.39 часа било получено съобщение за пожар в суха трева в землището на село Върбак. Изпратен е противопожарен екип. Пламъците, предизвикани поради небрежност при боравене с открит огън са били на площ от 21 000 кв.м. Погасени са с помощта на 3000 л. вода.
В 14.55 часа бил приет сигнал за пожар в навес в село Иваново. Към мястото е насочен екип от пожарната служба във Велики Преслав. На място било установено, че гори навес, собственост на 44-годишният Р.В. Пожарът бил загасен с 2000 л. вода. Унищожени са 10 кв.м. покривна конструкция. Съседна сграда е спасена от изгаряне. Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване.
В неделния ден са горели сухи треви в землищата на селата Ивански и Риш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтбелязваме Световния ден на прехраната
Следваща статияНа пътя: Един шофира с отнета книжка, двама пък – нерегистрирани возила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here