дом Криминале Подпалиха входна врата на имот в Шумен, огнеборците гасиха още 4 пожара

Подпалиха входна врата на имот в Шумен, огнеборците гасиха още 4 пожара

0
ДЯЛ

Четири сигнала за произшествия са приети през последните 24 часа в дежурната част на РДПБЗН- Шумен. Това съобщиха от ОДМВР- Шумен.
Около 23:30 часа на 11 октомври неизвестен използвал запалителна течност и подпалил входна врата на имот на ул. “Пловдив“ в Шумен. Подаден бил сигнал на 112, на място веднага пристигнал противопожарен екип. Заварили да гори изтривалка пред входната врата на жилището. Вратата била опушена. Пламъците били загасени с помощта на 100 л. вода. Благодарение на бързата реакция на пожарникарите не се стигнало до разрастване на пламъците. Къщата била спасен от опожаряване. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 330 ал. 1 от НК. В 09:21 часа в неделния ден е получено съобщение за пожар в стая на апартамент на ул. “Дедеагач“ в Шумен. Пристигналите на място огнеборците загасили пламъците, тръгнали след късо съединение, с помощта на 100 литра вода. Опушени са около 20 кв. м. стени, унищожени са мебели и техника. В 18:26 часа на 11 октомври е приет сигнал за пожар в отпадъци в село Ивански. Към мястото на произшествието е пратен екип. Пламъците били погасени с 1000 л. вода. Пожарът е без материални загуби. В 20:53 часа в получено съобщение за пожар в балкон на къща на ул. “Поройна“ в кв. Дивдядово. Към адреса е насочен екип от шуменската пожарна. Пожарът бил ликвидиран с 200 л. вода. Опушени са 15 кв. м. стени, унищожени са ел. уреди. Изяснено било, че пламъците тръгнали след късо съединение. В 02:08 часа на 10 октомври е приет сигнал за пожар на паркиран лек автомобил Форд „Фиеста“ на ул. “Патриарх Евтимий“ в Нови пазар. На място пристигнал противопожарен екип. Пламъците били загасени с помощта на 800 л. вода и 20 л. пяна. Унищожено е предното стъкло на автомобила, две гуми и двигателното отделение на автомобила. Причините за пожара се изясняват. В събота било оказано съдействие за пренасяне на болен мъж от жилището му в Шумен. В петък е потърсено два пъти съдействие за пренасяне на болни от жилищата им до екипи на спешна помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМилена Недева: Честит Ден на българската община!
Следваща статияЗадържаха шофьор с 2,84 промила по сигнал на гражданин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here