дом Общество Милена Недева: Честит Ден на българската община!

Милена Недева: Честит Ден на българската община!

0
ДЯЛ

Кметът на община Каспичан Милена Недева поздравява общинските съветници, кметовете на кметства, служителите на общинската администрация по повод 12-ти октомври-Деня на българската община. На този ден през 1882 г. в брой 117 на Държавен вестник е публикуван първият Закон за общините и градското управление в България.
„Използвам повода да изкажа и своята радост от удостояването на Община Каспичан с престижната награда на Съвета на Европа „Европейски етикет за иновации и добро управление“ за постигнато високо качество на управление, съгласно утвърдения европейски стандарт, основан на принципите за иновативно и добро демократично управление на местно ниво.
Желая на всички, които изграждат авторитета на местното самоуправление здраве, професионализъм и нестихваща енергия за по – добри резултати в полза на хората.

Честит празник!

МИЛЕНА НЕДЕВА
КМЕТ НА ОБЩИНА КАСПИЧАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха издирвания Албен Дончев от Каспичан
Следваща статияПодпалиха входна врата на имот в Шумен, огнеборците гасиха още 4 пожара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here