дом Общество „Подари с любов”: Майка от Шумен превръща ненужното за едни, в подарък...

„Подари с любов”: Майка от Шумен превръща ненужното за едни, в подарък за други

0
ДЯЛ

Да дадеш е един от най-преките пътища към щастието. С тази идея момичета от Шумен създават Фейсбук групата „Подарявам…”. Тя бързо набира популярност и само за няколко дни към нея се присъединяват над 500 души. Идеята на инициаторката Виолета Христова е ненужните за един вещи, да се превърнат в подарък за други. Дрехи, козметика, бебешки и детски принадлежности са вече обявени за подарък от членове в групата.
Тази група е само за подаряване не за продаване, не за разменяне, а само за подаряване, обясняват момичетата правилата в групата.
„Ръка, която дава не обеднява! Правилата на групата са прости. Постваш и описваш какво подаряваш и колко човека ще избереш. Ако постът Ви не бъде отразен до 7 дни, трябва да подновите публикацията. Ако някой избере Вас, Вие трябва да върнете жест към този човек и да подарите и Вие. Един подарък = един жест, както два подаръка = два жеста. Трябва да върнете жест до 7 дни от получения подарък”, гласят правилата, а недобросъвестните ще бъдат отстранявани от групата, категорични са администраторките.
„Нека подаряваме всичко от сърце”, призовават момичетата и се надяват повече хора да се „заразят” да даряват добрина. Сърдечната майка от Шумен е щедър дарител и неведнъж се е отзовавала на благотворителни акции за деца. В замяна Вили иска само… щастие.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕшреф Реджеб с приз „Кмет на годината“ за цялостен принос
Следваща статияДнес е най-учтивият ден в годината: Да си благодарим!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here