дом Криминале Пламна неизправен бойлер, огън унищожи склад със селскостопанска продукция

Пламна неизправен бойлер, огън унищожи склад със селскостопанска продукция

0
ДЯЛ

Пожар в санитарен възел в Дома за възрастни хора с психични разстройства в село Черни връх е горял във вчерашния ден, съобщиха от полицията. Към мястото на произшествието веднага бил насочен екип на участъка на пожарната в Смядово. Установено било, че причина за възникване на пожара е късо съединение в електрически бойлер. Пламъците са погасени с помощта на прахов пожарогасител. Не е допуснато разпространение на пламъците. Сградата е спасена от опожаряване, опушени са около 20 кв. м. стени, бойлерът е унищожен.
Вчера около обяд е горяло складово помещение на изоставени гъбарници в землището на град Върбица. Екип на участъка на пожарната в града бил пратен на място. Огнеборците заварили да горя цялата постройка. Унищожени са около 50 кв. м. покривна конструкция, 540 бали люцерна, 300 бали ливадно сено, 180 бали слама, 2 тона нахут, 500 кг. слънчогледово кюспе, по 600 кг жито, ечемик и царевица, смески, трици и инструменти. Два екипа са гасили пламъците с общо 31 тона вода. На място бил извършен оглед, образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 331 ал. 1 от НК.
Барака е горяла в местността „Под манастира“ в Шумен вчера. Изпратеният на място екип заварил да гори дървена постройка , която била около 15 кв.м. Тя е била без електричество. Имотът бил необитаем от много време. Пламъците са загасени с помощта на 1500 л. вода. Бараката е унищожена.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТежка катастрофа със загинал затвори главния път Русе – Разград
Следваща статияЗадържаха младеж, овършал къща в Пет могили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here