дом Криминале Задържаха младеж, овършал къща в Пет могили

Задържаха младеж, овършал къща в Пет могили

0
ДЯЛ

20-годишен криминално проявен е задържан за домова кражба в село Пет могили. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Младежът е задържан от служители на РУ-Каолиново.
По данни на 32-годишния собственик кражбата е станала около 13.00 часа на 31 октомври, в момент, в който не бил в жилището си. Неизвестен разбил две врати, проникнал в една от стаите и откраднал 60 лева на монети, мъжки суитшърт,  фруктиера. Вчера, след като била заявена кражбата са проведени оперативни действия, които дали резултат.
Работата по документиране на случая продължава. 
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПламна неизправен бойлер, огън унищожи склад със селскостопанска продукция
Следваща статияЖена с COVID-19 под карантина в Нови пазар се разходи до Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here