дом Политика Пламен Николов посочи 5 приоритета в управлението на страната

Пламен Николов посочи 5 приоритета в управлението на страната

0
ДЯЛ

Ние имаме пет важни приоритета, които сме заявили още в предизборната си кампания. Това са Планът за възстановяване и развитие, справянето с COVID-19, преизчисляването на пенсиите, ангажиментът ни към мажоритарния вот и съдебната система. Това заяви Пламен Николов на излизане от Президентството, където получи мандат за съставяне на правителство.
„Бъдете търпеливи, всичко ще бъде ясно и представено в скоро време“, каза още Николов.
„Ако правителството ни не бъде подкрепено, ще предоставим възможност друга партия да състави кабинет“, това пък заяви Тошко Йорданов при излизане от Президентството.
В момента БСП заседава, за да реши дали ще подкрепи премиера на „Има такъв народ“ и предложеното от тях правителство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзпитаник на шуменско училище е кандидатът на ИТН за премиер
Следваща статияОбщинският съвет в Шумен осъди агресията по време на вчерашната сесия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here