дом Политика Общинският съвет в Шумен осъди агресията по време на вчерашната сесия

Общинският съвет в Шумен осъди агресията по време на вчерашната сесия

0
ДЯЛ

Общинските съветници в Шумен излязоха с обща декларация за грозните сцени, които се разиграха вчера по време на редовната сесия. В документа съветниците от всички политически партии осъждат проявата на агресия.
Ето какво се казва в декларацията:
Всички ние, общинските съветници при Общинския съвет – гр. Шумен, категорично заявяваме, че не приемаме и възразяваме срещу каквато и да е проява на физическа или вербална агресия. В цялата досегашна история на Общинския съвет никога не е допускано или толерирано насилие.
Подобно поведение е не само недопустимо, но грубо погазва обществения ред и демонстрира явно неуважение към обществото.
Винаги в работата ни като общински съветници сме работили в дух на диалогичност и конструктивност. Трябва да бъдем пример за обществото и с действията си да изграждаме доверие между гражданите и местната власт. Не бихме искали да допуснем такъв единичен случай да урони авторитета на институцията, граден с години.
Агресията е проблем на обществото и трябва да полагаме усилия да не я допускаме сред нас.

Припомняме, че по време на заседанието на Общинския съвет, при обсъждане на точката за финансиране на скаутския клуб в Шумен съветникът Добромир Драев нападна вербално и физически колегата си Красимир Костов. До конфликта се стигна, след като Костов оповести, че в рамките на 10 години от местния бюджет са отпуснати 100 000 лева на шуменските скаути, а базата им на Шуменското плато е занемарена. Тогава Добромир Драев нападна физически и вербално Костов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПламен Николов посочи 5 приоритета в управлението на страната
Следваща статияПредупредителни кодове за опасни жеги и в събота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here