дом Общество От юли ще плащаме за паркиране и чрез паркомати

От юли ще плащаме за паркиране и чрез паркомати

0
ДЯЛ

От началото на юли плащането за престой на автомобили в синята зона ще става и чрез паркомат. Вече има четири апарата на булевард „Славянски”, а един е поставен и на улица „Адам Мицкевич”. За да няма объркване, към момента паркоматите са покрити. Ще има и опция за СМС паркиране. Машините приемат монети от 10, 20 и 50 стотинки, лев и два лева и имат подробни инструкции за употреба.
В синята зона в града има малко над 500 паркоместа. През седмицата от 8.00 до 19.00 часа, и в събота до 14.00 часа, за час престой таксата е левче, а през останалото време паркирането е безплатно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКакви са пораженията от съботната стихия във Велики Преслав?
Следваща статияНеотложни ремонти: Вижте къде спират тока днес