дом Други Отличник от Дибич! Марко завърши на шесто място в риалити състезанието „Hell`s...

Отличник от Дибич! Марко завърши на шесто място в риалити състезанието „Hell`s Kitchen“

0
ДЯЛ

27-годишният Марко Георгиев от шуменското село Дибич напусна риалити състезанието за професионални готвачи Hell’s Kitchen по Нова тв на 6-то място тази вечер.
Най-обещаващите 18 професионални кулинари на България се впуснаха в надпреварата на живота си на 27 февруари, за да се докажат и да разберат кой от тях е най-добрият. Победителят в Hell’s Kitchen ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов.
Младежът от Дибич имаше всички шансове да грабне титлата и парите, но гафовете му го изхвърлиха извън „кухнята на ада“ на престижното 6-то място.
Марко се занимава с кулинария от 3 години, но вече има сериозни постижения зад гърба си. Споделя, че мечтае за собствен ресторант, в който хората забравят проблемите си и се хранят с удоволствие. Определя себе си като подреден и организиран, но понякога прекалено взискателен към колегите и подчинените си. Не обича да губи и дава всичко от себе си, за да не се случва това.
Любимите му шеф готвачи са Гордън Рамзи и Марко Пиер Уайт. Мисли, че именно те са повлияли най-много на неговия стил в кухнята. Горд е, че участва в състезанието заради шанса да покаже уменията си и да промени живота си към по-добро, пише във визитката на Марко.
„Имах много хубаво детство, повече съм живял на село при баба и дядо. Майка ми ме е възпитала да бъда истински, да уважавам хората и да не ги преценявам предварително, тя ме запали и по готвенето. Баща ми не бил част от живота ми, но му прощавам“ – разказа за семейството си Марко в предаването „На кафе“ по Нова тв.
„Умея да губя, но не обичам. Не съм конфликтна личност, но държа хората да знаят мнението ми и не се страхувам да го изразя. Лицемерието ме дразни много, защото са ме предавали много в живота. Не се доверявам лесно“ – сподели още участникът в „Hell’s Kitchen“ за личността си.
Снимка1: Нова телевизия
Снимка2: Кадър от Нова телевизия
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия300 лв. глоба, ако разпънем палатка на плажа
Следваща статияЗабавления през лятото: Детска работилница за малчуганите на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here