дом Общество „Открий, забавлявай се, изживей“! Днес е Световният ден на снега

„Открий, забавлявай се, изживей“! Днес е Световният ден на снега

0
ДЯЛ
Laax Winter 2009, Famile - Spass im SChnee

Днес отбелязваме Световния ден на снега. Той се организира от Международната ски федерация-FIS и най-често се празнува през месец януари. 42 страни участват в зимния празник, с цел повече деца да бъдат привлечени към занимания на снега и за по-широка общност в зимните спортове. Инициативата се стреми да мотивира децата, като насърчава всички страни да празнуват всичко, свързано със снега по целия свят едновременно.
World Snow Day е най-големият празник на снега и мотото му е „Открий, забавлявай се, изживей“. Глобалната инициатива се организира за шеста поредна година и обединява над стотици празнични, спортни и забавни събития в световноизвестни зимни центрове.
Днес се очаква участниците по света да са около 1 милион. Зимните курорти и ски-центрове във всички държави организират игри и различни прояви върху снега: игри с шейни, дърпане на въже, слалом, ски-бягане, стрелбище със снежни топки, състезания за най-голяма снежна топка – с атрактивни награди, DJ и музика, топли напитки. Днес в повечето зимни курорти у нас предлагат на децата безплатно ползване на лифтовете.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовата седмица започва с повече студ и сняг
Следваща статияШумен осъмна под снежна покривка (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here