дом Общество Оставка подаде омбудсманът на община Шумен Иван Капралов

Оставка подаде омбудсманът на община Шумен Иван Капралов

0
ДЯЛ

Омбудсманът на община Шумен Иван Капралов подаде оставка. Капралов е депозирал искането си до председателя на Общинския съвет в Шумен Красимир Минчев.
Оставката ще бъде разгледана на 25 февруари на предстоящата редовна сесия на Общинския съвет.
Припомняме, че Иван Капралов бе обществен посредник на община Шумен два мандата от по четири години. Вторият му мандат изтече през юли 2020 година. По правилник Капралов няма право на трети мандат.
Конкурс за нов омбудсман на община Шумен бе обявен в края на миналата година. Процедурата обаче бе забавена поради пандемията от COVID-19 и изготвянето на нов правилник за дейността на обществения посредник.
Според действащия правилник омбудсманът ще бъде избран с 2/3 от гласовете на общинските съветници.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГЕРБ и СДС – заедно на изборите
Следваща статияЗа първи път: Онлайн прием в Шуменския университет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here