дом Общество За първи път: Онлайн прием в Шуменския университет

За първи път: Онлайн прием в Шуменския университет

0
ДЯЛ

За първа година Шуменският университет организира онлайн кандидатстудентски изпити. Това съобщиха от висшето учебно заведение.
Заявката за изпит трябва да се направи два дни преди насрочената дата. Първият онлайн изпит е обявен за 20 февруари.
Мераклиите за висшисти могат да подадат заявка и през телефона си. Необходимо е да се изпратите имейл на адрес online@shu.bg с текст: онлайн изпит.
За регистрация и използване на пълната функционалност на платформата за полагане на онлайн изпит е задължително да се използва имейл адрес в gmail.com.
Кандидат-студентите ще получат имейл с формуляр, чрез който ще предоставят данните си за регистрация за изпита. Във формуляра трябва да се прикачи сканирано копие (снимка) на платежния документ. Таксата за всеки отделен изпит е 30 лв. За всеки отделен изпит се подава отделен формуляр.
Таксата се плаща по банкова сметка: IBAN: BG57RZBB91553120050509
BIC на банката: RZBBBGSF
Основание за плащане: Такса за онлайн изпит.
Задължително условие за онлайн кандидатстудентския изпит е да се провежда на лаптоп или настолен компютър.
Подробна информация за онлайн кандидатстудентските изпити може да видите тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОставка подаде омбудсманът на община Шумен Иван Капралов
Следваща статияПремиерът: Отпускаме средства и за църкви, и за джамии, етническата толерантност е нещо, което винаги ни е водило!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here