дом Общество Освобождението на Преслав ще пресъздаде клуб „Традиция“ за празника

Освобождението на Преслав ще пресъздаде клуб „Традиция“ за празника

4
ДЯЛ

С издигане на националния трибагреник на площада започват тържествата, посветени на Трети март в старата българска столица Велики Преслав. Венци и цветя ще бъдат поднесени на паметника на загиналите във войните в 13.00 часа.
Грандиозната битка за освобождаването на града ще бъде кулминацията на празника. В спектакъла-възстановка от 13.30 ще се включат участници от клонове на националния клуб „Традиция“ от цялата страна, съобщиха от Общината. В пресъздаването на героичните моменти ще участват и представители на Родолюбивия комитет „Крум Страшний“.
Нетърпеливи жители на старопрестолния град вече са заели места и очакват с нетърпение битката.
Изложба на оръжия е подредена на площада.
Проведената заря-проверка, в памет на хилядите жертви, предшества двудневните чествания, посветени на 140 години от Руско-турската война.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнимание! Шахта без капак зейна на шуменска улица
Следваща статияДесетки шуменци положиха цветя пред Паметника на свободата на връх Шипка

4 КОМЕНТАРИ

  1. Helga написал: Меня еще Алешкина подсадила на блинчики-сулугуни. Сыр нежный в форме блинчиков, омномном Сулгунные блинчики надо начинчть надуги, приправленным мятой и чуть посоленным. Это ум отъесть! Надуги – это такая грузинская рикотта, вторичный сыр, получаемый путем кипячения сыворотки от выведения сыра write custom essays

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here