дом Общество Внимание! Шахта без капак зейна на шуменска улица

Внимание! Шахта без капак зейна на шуменска улица

0
ДЯЛ

Шахта без капак на шуменската улица „Петра“ до Клуб 777 застрашава живота не само на водачите на автомобили, но и на пешеходци. Отворът е огромен и като нищо някой може да пострада много сериозно. На проблемното място все още липсва каквато и да било маркировка за предупреждение за опасността.
По всяка вероятност капакът е откраднат и вече може дори да е предаден за вторична суровина.
Въпреки празничния ден очакваме институциите да се самосезират и да вземат възможно най-бързо необходимите мерки и да обезопасят шахтата.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДа пребъде България! Шумен отбеляза тържествено 3 март (снимки, видео)
Следваща статияОсвобождението на Преслав ще пресъздаде клуб „Традиция“ за празника

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here