дом Общество Освободиха от длъжност управителя на ВиК-Шумен Жанета Панайотова

Освободиха от длъжност управителя на ВиК-Шумен Жанета Панайотова

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Управителят на ВиК-Шумен Жанета Панайотова е освободена от длъжност, научи от свои източници 24shumen.com.
Главната счетоводителка на Водното дружество ще изпълнява временно длъжността. Новият управител ще бъде Иван Пушкаров, който е началник на район „Изгрев“.
Припомняме, че Жанета Панайотова бе назначена на поста управител на ВиК-Шумен април 2020 година. На поста обаче тя бе избрана още в края на декември 2019 година от Общото събрание на Водното дружество. Тогава кметът Любомир Христов оспори избора й. Агенцията по вписванията постанови отказ на решението на Общото събрание и не вписа новата управителка в Търговския регистър.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМустафа Карадайъ: Стоп на мутризацията на политиката и герберизацията на държавния апарат
Следваща статияПревръщат в детски кът търговския базар в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here