дом Политика Мустафа Карадайъ: Стоп на мутризацията на политиката и герберизацията на държавния апарат

Мустафа Карадайъ: Стоп на мутризацията на политиката и герберизацията на държавния апарат

0
ДЯЛ

Стоп на мутризацията на политиката и герберизацията на държавния апарат! Това заяви председателят на ДПС и водач на листата в 30-и многомандатен избирателен район Мустафа Карадайъ на среща с жителите на селата Пристое и Загориче вчера. Точно в тези две села предизборната агресия придоби своите най-уродливи форми. Цялата листа на ДПС – Шумен, заедно с водачите на листи и областни лидери от Разград и Силистра застана твърдо в защита на населението, което е подложено на невиждан натиск от държавните структури и служители, включително и министъра на образованието.
Областният председател на ДПС-Шумен Айсел Руфад публично поиска оставката на кмета на село Загориче, който предаде партията и избирателите. „Няма да позволим да вбият клин между нас и ДПС“ – беше категоричният отговор на хората.
Всички очакваме силно гласуване с №9 в бюлетината!

Пресцентър на ДПС-Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 320 полицаи ще следят за реда в деня на изборите в Шуменско
Следваща статияОсвободиха от длъжност управителя на ВиК-Шумен Жанета Панайотова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here