дом Спорт Определиха десетте най-добри шуменци в спорта

Определиха десетте най-добри шуменци в спорта

0
ДЯЛ
24shumen.com

Десетката на шуменските спортисти за 2020 година беше определена от специална комисия с председател Даниел Даулов – ст. експерт „Младежки дейности, спорт и туризъм” в Община Шумен, включваща още представители на Ученическата спортна школа и журналисти. Комисията обобщи подадените 22 анкети – 16 от спортни клубове, 4 от медии, по една от Община Шумен и УСШ „Хан Крум”, като само една от тях не отговаряше на критериите на класацията.
Номинациите за състезатели са 11, за треньори и отбори – по две.
Спортистите, които ще бъдат отличени, подредени по азбучен ред, са: Атанас Георгиев – карате, Ванеса Атанасова – конен спорт, Денислава Борисова – лека атлетика, Димитър Стоянов – кик бокс, Летисия Димитрова – конен спорт, Никола Николов – кик бокс, София Цонева – фехтовка, Трифон Илиев – лека атлетика, Цветан Урумов – карате, и Янко Янков – ММА.
За треньори са номинирани Красимир Събев – Спортен клуб „Лека атлетика”, и Янко Янков и Звонко Папак – Баскетболен клуб „Шумен”.
При отборите се конкурират Баскетболен клуб „Шумен” и Спортен клуб по художествена гимнастика „Ритмик”.
Ще бъдат дадени и две специални награди: Каролина Николова – лека атлетика, ще бъде отличена като спортист ветеран, а Али Алиев ще получи награда за активната си работа със Спортния клуб на глухите.
На награждаването ще присъстват само отличените спортисти, а младите състезатели ще получат поощрителните си награди от представители на клубовете им.
Церемонията „Спортист на Шумен” за 2020 година ще се състои на 18 декември, петък от 10.00 ч. в Община Шумен.
24Shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци от Шуменско с коледни подаръци за сираци от Хитрино
Следваща статияВъзстановяват вестника на Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here