дом Общество Огнеборци от Шуменско с коледни подаръци за сираци от Хитрино

Огнеборци от Шуменско с коледни подаръци за сираци от Хитрино

0
ДЯЛ

За поредна година пожарникари от Шуменско ще подпомогнат финансово сестрите Рейханя и Севги Акиф от Хитрино. Момичетата останаха сираци след адския взрив на влакова цистерна през 2016 година в Хитрино. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Утре в 9.00 часа в двора на шуменската пожарна служители на РДПБЗН-Шумен ще предадат събраната от тях преди коледните и новогодишни празници парична сума на момичетата.
От 2017 година пожарникари от област Шумен събират средства в помощ на сестрите. До момента, гласност за това не е имало, правят го с желание да внесат малко щастливи моменти в празничните дни на момичетата. Идеята дошла от ст. инсп. Мирослав Желязков, който участвал в изваждане на телата родителите им, които загинали по време на трагедията през декември 2016 година. „Предложих на колегите да им помагаме с каквото можем, всеки според възможностите си, и идеята се възприе. Всяка година го правим, като се надяваме, че със събраните средства ще могат да усетят поне малко топлината и уюта на празничните дни“, каза Желязков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНяма да има протест на таксиджиите в Шумен
Следваща статияОпределиха десетте най-добри шуменци в спорта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here