дом Общество Окръжен следствен отдел – Шумен търси главен експерт – криминалист

Окръжен следствен отдел – Шумен търси главен експерт – криминалист

0
ДЯЛ

Главна прокуратура обяви конкурс за заемане на 1 щатна бройка за длъжността „Главен експерт- криминалист“ в отдел „Криминалистика“ на Националната следствена служба с работно място – следствения отдел на Окръжна прокуратура – Шумен.
Общите изисквания към кандидата – да е български гражданин, или гражданин на друга държава – член на Европейския съюз. Лицето да не е поставено под запрещение, да не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер.
Образование – висше, образователно-квалификационна степен „Магистър“ в областта на хуманитарни науки, социални, стопански и правни науки. Технически науки, сигурност и отбрана.
Трудов стаж – 5 години. Професионален опит в областта на криминалистиката и изготвяне на криминалистични експертизи – 5 години.
Компютърна грамотност: MS Office и Internet
С предимство ще бъдат кандидатите, притежаващи професионална насоченост в областта на графическото и техническото изследване на документи.
Главният експерт – криминалист ще анализира дейностите в отдела във връзка с подпомагане работата на следователите по досъдебните производства. Той ще участва като вещо лице или специалист – технически помощник в извършване на огледи на местопроизшествия или други процесуални действия при строго спазване изискванията на НПК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа броени часове: Полицията залови тийнейджър, задигнал 500 лева от магазин в село Иваново
Следваща статияГрациите от „Ритмик“ доминираха в Националния фестивал на мажоретния танц

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here